YKB-utbildning i Stockholm

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen erbjuder YKB-fortbildning för yrkeschaufförer.
YKB utbildningen har fem delkurser a 7 timmar samtliga med obligatorisk närvaro Utbildningen genomförs på Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge om inte annat överenskommits.

Vi kommer att ha löpande delkurser under hela det kommande året.

Samtliga delkurser vänder sig till dig som arbetar som yrkesförare inom gods eller personbefordran.

Grundpriset är 1800 kr + moms/deltagare och delkurs. Lunch ingår i priset. Beroende på antalet bokningar ges rabatt enligt nedan.

Företag med större grupper och önskemål om andra upplägg kontakta oss för ett mer anpassat upplägg.

Vid frågor kan ni ringa 08-514 403 00

Plats: Gillinge 1, Vallentuna

Tid: kl. 8.00-16.30

YKB-utbildningar

Här kan ni se uppkommande YKB-utbildningar.

10% rabatt vid köp av 5-12 delkurser.
Vid köp av fler än 12 delkurser – begär offert

Delkurs 1 - Persontrafik

Delkurs 1 - Godstransporter

Delkurs 2 - Persontrafik

Delkurs 3 - Godstransporter

Delkurs 4 - Persontrafik

Delkurs 4 - Godstransporter

Delkurs 5 - Persontrafik

Delkurs 5 - Godstransporter

Våra utbildningar

HLR-utbildning

HLR-utbildning

HLR-utbildning Vill du veta mer om utbildningen? Då kan du kontakta här eller genom att ringa oss på 08-514 403 00Nästa kursdatum [ecs-list-events design="custom" limit="3" cat="hyr-gillinge"]HLR-utbildningGrundkurs Första hjälpen HLR! Skaffa dig de nödvändiga...

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Säkerhetskörning

Säkerhetskörning

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.

Beteenden, risker och attityder (BRA)

Beteenden, risker och attityder (BRA)

En teoretisk utbildning som kan genomföras hos er, eller hos oss på Gillinge. Vi diskuterar, genomför grupparbeten och värderingsövningar som lägger grunden till en förbättrad arbetsmiljö med minskad stress, vidareutveckling av företagets värderingar och trafiksäkerhetspolicy, samt djupare förståelse för hur detta kan innebära en positiv utveckling för företagets anseende, profil och varumärke.