Säkerhetskörning

Vill du veta mer om utbildningen?
Då kan du kontakta via formuläret nedan eller genom att ringa oss på 08-514 403 00

Säkerhetskörning

 

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa. Under en heldag varvar vi praktiska övningar på banan med teori ibland annat Beteende, Risker och Attityder (BRA). Förarens medvetenhet och förståelse för riskfaktorer i trafikmiljön växer med insikten om egna valmöjligheter.

Vi börjar med att, tillsammans med en fika, gå igenom utbildningens mål, syfte och dagens program. Vi genomför praktiska övningar i låg hastighet, som exempelvis manövrering i trånga utrymmen, backning med speglar, fickparkering, samt körsäkerhet i hög hastighet. Detta kombineras med teoretiska övningar och diskussioner. Vi kopplar ihop fordonets säkerhetssystem med förarens upplevelser och analyserar tillsammans resultaten i grupp. Vi kommer också att genomföra upplevelser i vår säkerhetshall.

Vi avslutar genom att summera dagen och diplomera deltagarna.

Kursinformation

Kurstid: 7 tim

Antal deltagare: 4-24 pers

Pris:

2950:- pp exkl. moms (4-24 delt).

Vid genomförande hos kund tillkommer arvoden

  • Vill du veta mer?

    Fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefonnummret 08-514 403 00

Våra utbildningar

HLR-utbildning

HLR-utbildning

HLR-utbildning Vill du veta mer om utbildningen? Då kan du kontakta här eller genom att ringa oss på 08-514 403 00Nästa kursdatum [ecs-list-events design="custom" limit="3" cat="hyr-gillinge"]HLR-utbildningGrundkurs Första hjälpen HLR! Skaffa dig de nödvändiga...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.

Beteenden, risker och attityder (BRA)

Beteenden, risker och attityder (BRA)

En teoretisk utbildning som kan genomföras hos er, eller hos oss på Gillinge. Vi diskuterar, genomför grupparbeten och värderingsövningar som lägger grunden till en förbättrad arbetsmiljö med minskad stress, vidareutveckling av företagets värderingar och trafiksäkerhetspolicy, samt djupare förståelse för hur detta kan innebära en positiv utveckling för företagets anseende, profil och varumärke.