GDPR – POLICY FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Denna policy omfattar Stockholms Trafiksäkerhets Center AB. Kontaktuppgifter för information eller klagomål är: Stockholms Trafiksäkerhets Center AB, Gillinge 1, 186 91, Vallentuna med telefon 08-514 403 00. Hans Löfgren är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Stockholms Trafiksäkerhets Center AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

Stockholms Trafiksäkerhets Center AB kommer att behandla de personuppgifter såsom namn och eventuella adresser, som vi registrerar om dig i syfte att förse dig med den information och de tjänster som du begärt, samt för uppföljning av försäljning/produktutveckling. Vi kommer även använda uppgifterna för att marknadsföra Stockholms Trafiksäkerhets Center AB. Vårt syfte är inte att behandla tredjelandsöverföringar. Vi lagrar inte heller personuppgifter längre tid än vi behöver eller måste av lagliga skäl.

Antalet människor som har tillgång till uppgifterna är begränsat och uppgifterna lämnas inte ut till någon annan organisation annat än då de ska utföra tjänster för Stockholms Trafiksäkerhets Center ABs räkning och i så fall i samband med att ett särskilt avtal om sekretess tecknas.

Du har enligt GDPR rätt att en gång per kalenderår få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig hos oss oavsett hur dessa samlats in. Ifall du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt personuppgiftslagen skickas in underskriven av dig per post och kan alltså inte skickas per e-post. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter och om dina personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har du rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Denna Webbplats innehåller länkar till andra webbsidor. Vi ansvarar inte för innehållet på sådana webbsidor och inte heller för deras behandling av personuppgifter.

Cookies

Den här Webbplatsen använder cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på Webbplatsen.

Stockholms Trafiksäkerhets Center AB använder cookies för att förbättra vissa funktioner för användaren och för att mäta antalet unika besök på webbplatsen och antal gånger som enskilda sidor besöks.

Vi använder följande trackers för att spåra och analysera cookies:

Google Analytics, varaktig 2 år

– Informationen i dessa cookies, inklusive IP-adressen, förs över till Google endast för att de ska kunna utföra tjänster för Stockholms Trafiksäkerhets Center AB kopplade till webbplatsen. Stockholms Trafiksäkerhets Center AB har ingen direkt tillgång till dessa IP-nummer. Google överför inte informationen till någon tredje part, utom i de fall där detta krävs enligt lag eller när tredje part behandlar informationen på uppdrag av Google. Se samtliga cookies från Google Analytics.

– Syfte: Dessa cookies hjälper oss analysera besökarnas beteende på webbplatsen för att förbättra användarupplevelsen och säkerställa webbplatsens funktionalitet.

Facebook Pixel, varaktig 12 månader

– Informationen i dessa cookies, förs över till Facebook endast för att de kunna bygga relevanta målgrupper. Stockholms Trafiksäkerhets Center AB har ingen direkt tillgång till denna användardata.

– Syfte: Bygga målgrupper för att anpassa kundupplevelsen

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Vår behandling kan även innebära samkörning, både inom och utom EU, med andra register och att dina personuppgifter överförs till andra bolag inom Stockholms Trafiksäkerhets Center ABs koncern och till våra samarbetspartners. Stockholms Trafiksäkerhets Center AB kan exempelvis komma att lämna dina personuppgifter till tredje part t.ex. speditörer av våra produkter.

Albacross Pixel, varaktig 12 månader

We obtain your consent to the processing of personal data on the behalf of Albacross Nordic AB (“Albacross”).

Information collected from cookies set in your device that qualify as personal data will be processed by Albacross, a company offering lead identification and ad targeting services with offices in Stockholm and Krakow. Please see below for full contact details.

The purpose for the processing of the personal data is that it enables Albacross to improve a service rendered to us and our website (e.g “Lead Generation” service), by adding data to their database about companies.

The data that is collected and used by Albacross to achieve this purpose is information about the IP-address from which you visited our website, and technical information that enables Albacross to tell apart different visitors from the same IP-address. Albacross stores the domain from form input in order to correlate the IP-address with your employer.

You may at any time withdraw your consent to this processing. Such withdrawal may be made either by contacting us, or by contacting Albacross directly.

Gillinge

Gillinge 1
186 91 Vallentuna

Kontakt

Telefon: 08-514 403 00
E-post: info@gillinge.se

Vi har öppet:

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset följer vi riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Gillinge har mot bakgrund av rådande läge beslutat att elever, kunder samt anställda som varit utomlands eller träffat coronasmittad person inte ska delta på utbildning hos Gillinge, inom två veckor efter hemkomst/eventuellt smittotillfälle.

Känner du dig krasslig när det är dags för dig att åka till Gillinge – chansa inte – personer som uppvisar sjuksymtom får inte delta i utbildningen då den bedrivs som grupputbildning.

Ombokning är naturligtvis kostnadsfri om du är orolig eller känner dig krasslig.

-----------------------------------------------------------------

We’re open:

Given the wide spread of the COVID-19 virus we follow the guidelines from the Public Health Agency of Sweden.

In light of the current situation Gillinge has made the decision that all students, customers or employees who have been abroad or who have been in contact with persons carrying the virus shall not take part in any education at Gillinge within two weeks after their return/possible time of contamination.

If you feel ill when you are due at Gillinge, please do not risk your or other people's health. Persons who presents symptoms are not allowed to take part in the education as it takes place in groups of several people.

Rescheduling is of course free if you are concerned for your health or feel ill.