Konferens

På Gillinge finns fina möjligheter att ha möten eller konferenser för upp till 25 personer.
Vi erbjuder till detta fika, lunch eller middag. Lagat på plats av vår egen kock!

30 minuter från Arlanda åt ena hållet, och 30 minuter till Stockholms city åt andra hållet.
Gärna kombinerat med en Riskutbildning!

Om Utbildning & konferens

Riskutbildning är arbetsmiljöutbildning som i första hand vänder sig till dig som på något sätt vistas i trafiken under en arbetsdag – när du till exempel är på väg för att besöka en kund.

Alla med körkort kan delta, passa på att fräscha upp dina vinterkörningskunskaper. Kan man minska riskerna när man kör? Utbildningstid halvdag, ca 3.5 timmar, se våra kursbeskrivningar! (Eller enligt ök.)

Om du letar efter ett sätt att köpa Cialis online kommer du troligtvis att behöva ta lite tid och undersöka för att hitta en produkt som har testats av många användare och är effektiv. Många webbplatser kommer att försöka sälja sin produkt till dig men kommer inte att kunna ge dig försäkran om att den fungerar som annonserad. http://www.xn--brablpiller-18a.com/att-kopa-cialis-tadalafil-billigt-i-sverige/ сialis är ett oralt tillskott som kan hjälpa en person som lider av erektil dysfunktion. Det har också använts i Europa som en behandling för ångest och i andra fall för att behandla depression. Effektiviteten av detta tillägg undersöks och undersöks fortfarande, men det har några intressanta biverkningar som vi kommer att titta på senare.

Kontakta oss på business@gillinge.se

Våra utbildningar

YKB Distans

YKB Distans

YKB Distans-utbildning Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-fortbildning för yrkeschaufförer. Utbildningen har fem delkurser a 7 timmar samtliga med obligatorisk närvaro du måste synas i bild...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Förar- och bilsäkerhetssystem

Förar- och bilsäkerhetssystem

I denna utbildning diskuterar och testar vi dagens förarsystem. Vilka funktioner, betydelser och begränsningar har dessa, och hur påverkar dom situationer som förarna hamnar i?

Sparsam körning

Sparsam körning

Sparsam körning är en utbildning i ekonomisk och miljövänlig körning, och en kostnadseffektiv kurs som anordnas för hela företagsgrupper. Vi fokuserar både på den enskilde föraren och på hela gruppen.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Vi har öppet:

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset följer vi riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Gillinge har mot bakgrund av rådande läge beslutat att elever, kunder samt anställda som varit utomlands eller träffat coronasmittad person inte ska delta på utbildning hos Gillinge, inom två veckor efter hemkomst/eventuellt smittotillfälle.

Känner du dig krasslig när det är dags för dig att åka till Gillinge – chansa inte – personer som uppvisar sjuksymtom får inte delta i utbildningen då den bedrivs som grupputbildning.

Ombokning är naturligtvis kostnadsfri om du är orolig eller känner dig krasslig.

-----------------------------------------------------------------

We’re open:

Given the wide spread of the COVID-19 virus we follow the guidelines from the Public Health Agency of Sweden.

In light of the current situation Gillinge has made the decision that all students, customers or employees who have been abroad or who have been in contact with persons carrying the virus shall not take part in any education at Gillinge within two weeks after their return/possible time of contamination.

If you feel ill when you are due at Gillinge, please do not risk your or other people's health. Persons who presents symptoms are not allowed to take part in the education as it takes place in groups of several people.

Rescheduling is of course free if you are concerned for your health or feel ill.