Konferens

På Gillinge finns fina möjligheter att ha möten eller konferenser för upp till 25 personer.
Vi erbjuder till detta fika, lunch eller middag. Lagat på plats av vår egen kock!

30 minuter från Arlanda åt ena hållet, och 30 minuter till Stockholms city åt andra hållet.
Gärna kombinerat med en Riskutbildning!

Om Utbildning & konferens

Riskutbildning är arbetsmiljöutbildning som i första hand vänder sig till dig som på något sätt vistas i trafiken under en arbetsdag – när du till exempel är på väg för att besöka en kund.

Alla med körkort kan delta, passa på att fräscha upp dina vinterkörningskunskaper. Kan man minska riskerna när man kör? Utbildningstid halvdag, ca 3.5 timmar, se våra kursbeskrivningar! (Eller enligt ök.)

Kontakta oss på business@gillinge.se

Våra utbildningar

HLR-utbildning

HLR-utbildning

HLR-utbildning Vill du veta mer om utbildningen? Då kan du kontakta här eller genom att ringa oss på 08-514 403 00Nästa kursdatum [ecs-list-events design="custom" limit="3" cat="hyr-gillinge"]HLR-utbildningGrundkurs Första hjälpen HLR! Skaffa dig de nödvändiga...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Säkerhetskörning

Säkerhetskörning

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.