Nästa kursdatum

Vill du veta mer om utbildningen?
Då kan du kontakta via formuläret nedan eller genom att ringa oss på 08-514 403 00

Skadeförebyggande körutbildningar

 

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall. Med denna utbildning vill vi hjälpa till att förstärka dom värderingar som ger medarbetarna en tryggare vardag.

Vi går igenom utbildningens mål, syfte, dagsprogram, aktuella trafikfrågor, samt diskuterar kring temat uppförande i trafiken. Vilka är dom vanligaste olyckorna generellt? Vilka är företagets vanligaste? Vad är det som orsakar dessa? Vi går sedan vidare till det praktiska. I vår säkerhetshall får ni prova krockvagn, vältbil/-hytt, se vad som händer med en bil som krockar, och mycket annat. Vi testar sedan bilkörning på vår manövergård, där sidoförflyttning, vinkelbackning och saxvändning är några saker ni får testa. I det sista momentet kör vi på bana. Här testar vi hur fordonets aktiva säkerhetssystem fungerar och hur dom, tillsammans med naturkrafterna, påverkar dig medan du kör.

Summering samt diplomering av dagens utbildning.

 

Kursinformation

Kurstid: 4 tim

Antal deltagare: 4-24 pers

Pris:

1950:- pp exkl. moms (4-24 delt).

Vid genomförande hos kund tillkommer arvoden

  • Vill du veta mer?

    Fyll i formuläret nedan eller ring oss på telefonnummret 08-514 403 00

Våra utbildningar

YKB Distans

YKB Distans

YKB Distans-utbildning Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-fortbildning för yrkeschaufförer. Utbildningen har fem delkurser a 7 timmar samtliga med obligatorisk närvaro du måste synas i bild...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Säkerhetskörning

Säkerhetskörning

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.

Defensiv och sparsam körning

Defensiv och sparsam körning

I denna utbildning läggs grunden för defensiv och planerad körning, som ger minskad stress, bättre arbetsmiljö, lägre bränsleförbrukning och färre fordonsskador.