Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 2

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB och TÖP (Föreningen Sveriges Trafikövningsplatser) har ett nära samarbete. Tillsammans kan vi erbjuda en utbildning med målet att ge kunskap och behörighet som krävs för att du ska kunna arbeta som lärare på en trafikövningsplats med Riskutbildning 2 för bil.

Vi vänder oss till dig som idag arbetar som trafiklärare och vill bredda din kompetens och komplettera din kunskap.

Kursen innehåller bland annat historik, fördjupningar i GDE-matrisen, föreskrifter mm. Det ingår även ett praktiskt block där du får skapa din egen undervisningsplan, samt genomföra denna praktiskt. Visst kvällsarbete förekommer under utbildningens gång.

För att få delta i kursen är det ett krav att du innan kursstart har genomfört en praktikdag på en trafikövningsplats. Intyg om detta skickar du till Stockholms Trafiksäkerhetscenter före kursstart.

Efter tredagarsutbildningen hos oss ska du gå en kompletterande utbildning tillsammans med utbildningschefen på den bana där du ska vara verksam som lärare. Utbildningschefen ger dig sedan slutligt godkännande som lärare på den aktuella trafikövningsplatsen. För att du ska kunna dra nytta av din kompetens är det viktigt att du också är godkänd som trafiklärare enligt 3§, lagen om trafikskolor.

I kurskostnaden 5900 plus moms ingår lunch och kaffe, diplomering samt anmälan till Transportstyrelsen. Eventuell resa och boende till kursen bekostar du själv. Du anmäler dig och betalar via länken till bokarisk.se på vår hemsida. Observera att du låser din kursplats genom betalningen.

Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 2

Här kan ni se uppkommande Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 2-utbildningar.

Våra utbildningar

HLR-utbildning

HLR-utbildning

HLR-utbildning Vill du veta mer om utbildningen? Då kan du kontakta här eller genom att ringa oss på 08-514 403 00Nästa kursdatum [ecs-list-events design="custom" limit="3" cat="hyr-gillinge"]HLR-utbildningGrundkurs Första hjälpen HLR! Skaffa dig de nödvändiga...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Säkerhetskörning

Säkerhetskörning

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.