Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 1

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB erbjuder behörighetskurs för riskutbildning del 1.
Målet är att ge kunskap och behörighet som krävs för att du ska kunna arbeta som lärare på riskutbildning1 för bil.

Vi vänder oss till dig som är trafiklärare eller har dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete som lärare under minst 1 år.

Kursen innehåller bland annat innebörden av nollvisionen och GDE-matrisen. Den innehåller även historik, föreskrifter, pedagogik och metodik.

Det ingår även ett praktiskt block där du får erfarenhet av att planera en utbildning.

Önskvärt är att du som deltagare har sett en hel riskutbildning del 1 före utbildningen. Efter tredagarsutbildningen hos oss kan du själv arbeta som lärare för riskutbildning del 1.

I kurskostnaden 5900 kr plus moms ingår lunch och kaffe, diplomering samt anmälan till Transportstyrelsen. Eventuell resa och boende till kursen bekostar du själv. Du anmäler dig och betalar direkt på Gillingebusiness. Observera att du låser din kursplats genom betalningen.

Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 1

Här kan ni se uppkommande Lärarutbildning, riskutbildning bil, del 1-utbildningar.

Plats
Gillinge 1
Vallentuna, 18691
Sverige
Telefon:
08-514 403 00

Våra utbildningar

HLR-utbildning

HLR-utbildning

HLR-utbildning Vill du veta mer om utbildningen? Då kan du kontakta här eller genom att ringa oss på 08-514 403 00Nästa kursdatum [ecs-list-events design="custom" limit="3" cat="hyr-gillinge"]HLR-utbildningGrundkurs Första hjälpen HLR! Skaffa dig de nödvändiga...

YKB

YKB

Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB med 45 års utbildning i trafiksäkerhet i ryggen startar nu upp YKB-utbildning.

Brandfarliga arbeten

Brandfarliga arbeten

Genomför ni arbeten som skapar uppvärmning eller gnistbildning? En utbildning i heta arbeten hjälper er att skapa en säker arbetsmiljö och samtidigt uppfylla försäkringsbolagens krav. För att bli behörig i att utföra heta arbeten behöver den som ska utföra, bevaka eller vara tillståndsansvarig för det heta arbetet ha rätt utbildning.

Skadeförebyggande körutbildningar

Skadeförebyggande körutbildningar

Detta är utbildningen som riktar sig mot den som vill minska sina skadekostnader och öka förståelsen för dina medtrafikanter. Med stationer anpassade efter kursdeltagarnas behov genomför vi bland annat precisions- och halkkörning i vår trygga säkerhetshall.

Säkerhetskörning

Säkerhetskörning

Detta är en säkerhetsutbildning av hög klass, med fokus på förarens fordonshantering utifrån ett trafiksäkerhetsperspektiv – paketerad med upplevelser och utmaningar i trafiken för såväl fordon som människa.

Defensiv körning

Defensiv körning

En trafiksäkerhetsutbildning fylld av upplevelser och utmaningar för både förare och fordon – ämnad att ge deltagaren en ökad trafikriskmedvetenhet och en förståelse för hur ens egna beteende påverkar både förar- och trafikmiljö.