YKB Distanskurs – Delkurs 5: Trafiksäkerhet och kundfokus – Fre, 22 Oktober

2.000 kr ex moms

Distanskurs via Zoom.

8 platser kvar

Kategorier: ,

Beskrivning

5: Trafiksäkerhet och kundfokus
Utbildningen syftar till:
– Ökad medvetenhet om varumärkets betydelse
– Ökad trafiksäkerhet
– Säkerhet på jobbet
– Höjning av företagets profil
– Ökat kundfokus
– Medvetenhet om trafiksäkerhetens betydelse

Pris 2000kr plus moms per deltagare
Anmälan är bindande

Utbildningen bedrivs via Zoom.

Det gör att du behöver ladda ned appen/klienten innan eller senast i samband med inloggningen via den länken vi skickar ut, men var beredd på att det då kan ta lite tid.

Länk till inloggningen på Zoom?

Skickas ut några dagar innan kursen via mail, sedan behöver du bara klicka på länken för att logga in. Vi öppna länken cirka 20 minuter innan kursen startar för att utföra legitimationskontroll. Legitimering kan också ske via facetime samtal eller via whats up om du inte har iphone. Detta behöver klargöras vid anmälan redan så detta är klart vid kursdagen.

Hur arbetar vi?

Vi arbetar som en normal fortbildning, läraren föreläser och ger er arbetsuppgifter under kursdagen. Du behöver en lugn plats, helst hörlurar med mikrofon till din dator eller tablet så att du kan arbeta ostört. Ha gärna papper och penna tillgängligt för att kunna anteckna.

Närvaro?

Är den samma som vid vanlig fortbildning, du måste synas i bild hela tiden, vilket kräver en PC med kamera eller en extern kamera kopplad till PC:n. Om du avviker eller inte syns i bild kan vi inte registrera dig som närvarande och kursen blir då ogiltig.

Tips! Testa gärna att öppna appen Zoom innan så att du ser att din kamera fungerar, det finns en gratisversion tillgänglig på nätet.

Vi kommer även att skicka ut instruktioner via mail innan, läs dom!

OBS! Om du bokar kursen senare än 3 arbetsdagar innan kurstillfälle måste du hämta böcker hos oss, Gillinge 1, Vallentuna.

För frågor maila: ykb@gillinge.se eller ring: 08-514 403 07.